Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoř paralelních a distribuovaných systémů (IV074)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IV074 - Laboratoř paralelních a distribuovaných systémů, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Po úspěšném absolvování předmětu mají studenti- zkušenosti s prací na výzkumném projektu- schopnost číst a rozumnět odborným článkům- schopnost použít získané znalosti a informace k formulaci a důkazuvlastních hypotéz.

Osnova

Laboratoř paralelních a distribuovaných systémů (ParaDiSe) je týmovým projektem zaměřeným na vývoj, výzkum a experimentální ověřování paralelních metod a nástrojů pro návrh a analýzu komplexních systémů.Studenti se pravidelně setkávají se svými školiteli a výzkumnými pracovníky nad problémy souvisejícími s danými výzkumnými tématy.

Literatura

není zadána

Požadavky

SOUHLASPředpokladem pro zápis do předmětu je1) schopnost samostatné práce;2) zájem a dlouhodobější zapojení -- vícesemestrová práce;3) znalost anglického jazyka;4) schopnost práce v týmu;5) schválení přihlášky vedoucím laboratoře (J. Barnat)

Garant

prof. RNDr. Mojmír Křetínský, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Jiří Barnat, Ph.D.prof. RNDr. Ivana Černá, CSc.