Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt z databázových systémů (PA036)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PA036 - Projekt z databázových systémů, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Po absolvování kursu bude student schopen vytvořit funkční aplikaci nad relační databází. Dále bude schopen vytvářet technické dokumentace. Kurz procvičí i prezentační dovednosti.

Osnova

Obsahem práce je vytvoření funkční aplikace nad relačním databázovým systémem, vytvoření technické dokumentace a prezentacedosažených výsledků.Dokumentace obsahuje: plán projektu, logický datový model databáze, fyzický datový model databáze, popis funkcí aplikace, uživatelský popis ovládání, zdrojové kódyDatový model bude prezentován a diskutován na semináři. Je nutné předvést funkční aplikaci naplněnou testovacími daty.

Literatura

ROSENAU, Milton D. Řízení projektů. Vyd. 1. Praha: Computer Press, 2000. xiv, 344 s. ISBN 80-7226-218-1. infoSVOZILOVÁ, Alena. Projektový management. 1. vyd. Praha: Grada, 2006. 353 s. ISBN 80-247-1501-5. info

Požadavky

Předpokládá se znalost databázových systémů, datového modelování a softwarového inženýrství a kladný vztah k programování.

Garant

doc. RNDr. Eva Hladká, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Vlastislav Dohnal, Ph.D.