Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Produkce audiovizuálního díla (PV113)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PV113 - Produkce audiovizuálního díla, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu budou absolvující studenti schopni: identifikovat a pracovat se základními pojmy a rolemi v produkčním procesu multimediálního či krátkometrážního filmového díla; pracovat v týmu při produkci filmového díla či animace a prezentovat jej na filmovém festivalu FI MU na konci semestru. V případě organizace festivalu se studenti zdokonalí v komunikaci, práci v týmu a obecně v organizaci či dodržování termínů.

Osnova

Produkce a příprava filmového festivalu.Natáčení a realizace vlastních snímkůExkurze do TV studiaFilmový festival

Literatura

David Borwell, Kristin Thompson: Film ArtTony White: How to make Animated FilmsDavid Borwell: Making MeaningDavid Borwell: Planet Hong KongRadim Urbášek: www.bitgoo.cz/zvuk-v-amaterskem-filmu.phpSeminární práce a filmové festivaly LEMMA 2000--2008 / Seminar papers and film festivals LEMMA 2000-2008

Požadavky

SOUHLASŽádat o souhlas je možné v následujích případech:A) student má schválen technický scénář, který vytvořil v rámci PV110 Základy filmové řeči předchozí semestr nebo neabsolvoval předchozí semestr PV110, ale má vlastní technický scénář, který si chce nechat schválit a následně realizovat nebo se bude podílet na natáčení snímku,B) student se chce podílet na organizaci festivalu,C) student má zájem o ukončení kolokviem a tedy kombinaci možností A) a B).Předpokladem je zapálení pro tvůrčí činnost, konkrétně pro multimediální komunikaci prostřednictvím audiovizuálních děl, nebo zájem o podílení se na organizaci festivalu. Více informací k žádostem o souhlas, podrobnější požadavky a pravidla naleznete na https://is.muni.cz/auth/el/1433/jaro2012/PV113/index.qwarp.

Garant

doc. RNDr. Petr Matula, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Petr Sojka, Ph.D.Mgr. BcA. Robert Král, Ph.D.MgA. Radovan HaklMgA. Josef VíšekKryštof ZvolánekBc. Jakub ŠpiříkMgr. Radek GomolaMgr. Daniel PoľanElena KubalíkováAntonín HolíkBc. Jana Ludvíková