Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoř elektronických a multimediálních aplikací (PV174)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PV174 - Laboratoř elektronických a multimediálních aplikací, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopensamostatné práce na audiovizuálních projektech laboratoře (filmový festival, podklady pro e-learning, dokumentární projekty,...).

Osnova

Dostupná kamerová technika a její možnosti využití pro nízkorozpočtovou produkci. Zpracování dokumentace a doporučení pracovních postupů natáčení.Dostupná zvuková technika a její možnosti využití. Zpracování dokumentace a doporučení pracovních postupů záznamu zvuku.Dostupná foto technika a její možnosti využití.Zpracování dokumentace a doporučení pracovních postupůskenování, dokumentární fotografie.Dostupný sw pro hromadné zpracování textů. Zpracování dokumentace adoporučení pracovních postupů práce s rozsáhlými databázemi textů(typu DVD 10@FI).

Literatura

http://www.fi.muni.cz/lemma/

Požadavky

SOUHLASOchota pracovat na projektech laboratoře LEMMA (produkce tradičníhofilmového festivalu, využití videotechniky pro e-learning a příprava výukových videomateriálů, podpora výuky PV110 Základy filmové řeči a PV113 Produkce audiovizuálního díla, ...).

Garant

doc. RNDr. Petr Matula, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Petr Sojka, Ph.D.Mgr. Radek GomolaRNDr. Michal Růžička