Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt z konstrukce digitálních systémů (PV191)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PV191 - Projekt z konstrukce digitálních systémů, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je vhodný pro řešitele závěrečných prací. Je zaměřen na praktické řešení konkrétního problému z vývoje číslicových systémů. Cílem je získat praktické návyky a dovednosti z realizace a řízení výzkumných a vývojových činností souvisejících s analýzou, návrhem a realizací specializovaných obvodů číslicového systému.

Osnova

Návrh IRDa portu pro PC (analýza trhu)Návrh komunikace přes IRDaTypy RF technologií pro přenos dat - analýza trhu a nabídekNávrh zabezpečovacího zařízení s bezdrátovým přenosem datZpracování dat z modulu číslicového tlakoměru Freescale s indikací atmosférického tlakuVytvoření řídící aplikace ovládané dotykovým grafickým displejemZobrazení polohových a výškových dat modulu GPSFiltrace dat z dvouosého akcelerometru MEMSIC – měřič náklonuZpracování dat a kompenzace kompasového modulu Hitachi – měření azimutuZpracování dat z modulu měření vlhkosti a teploty – zobrazeníMěření vzdálenosti ultrazvukovým dálkoměrem a s registrací počtu objektů reflexivním IR modulem

Literatura

3. HDL - Chip Design, Douglas J. Smith, ISBN 0-9651934-3-8Qiug Li with Caroline Yao: Real Tme Concepts for Embeded Systems. CMP Books

Požadavky

( PA174 Design of Digital Systems II && PA176 Architecture of Digit. Syst.II )||( PV170 Konstrukce digitálních systémů && PV172 Architektura digit. systémů )||( PV170 Konstrukce digitálních systémů && PA176 Architecture of Digit. Syst.II )||( PA174 Design of Digital Systems II && PV172 Architektura digit. systémů )Předpokladem je absolvování předmětů PA174-Design of the Digital Systems a PA176-Architecture of the Digital Systems nebo předmětů PV170-Konstrukce číslicových systémů a PV172-Architektura číslicových systémů.

Garant

doc. RNDr. Aleš Horák, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Zdeněk Matěj, Ph.D.Ing. Zbyněk Bureš, Ph.D.Mgr. Filip Rothprof. Ing. Václav Přenosil, CSc.