Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe II (bk2108)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu bk2108 - Odborná praxe II, Fakulta sportovních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studen po úspěšném absolvováné kurzu:*zná strukturu,personálního a ekonomického zajištění sportovního klubu nebo cestovní kanceláře (CK),*rozumí principům organizace utkání, kurzů, seznámí se s žádostmi o datace...*dokáže naplánovat kurz organizovaný CK

Osnova

Student provádí praxi ve vybraném sportovním klubu nebo ve zvolené cestovní kanceláři ve funkci asistenta manažera, delegáta cestovní kanceláře.Ve sportovním klubu provádí tzv. stínového manažera.Studenti se seznámí se strukturou příslušné organizace, s povinnostmi zaměstnanců, personálním a ekonomickým zajištěním v dané instituci.

Literatura

Něnčanský, M. : Propagace cestovního ruchu, Karviná: Slezská univerzita, 1998. 232 s.Horner, S. : Cestovní ruch, ubytování a stravování, využití volného času, Praha: Grada, 2003. 486 s.Hrala, V. : Geografie cestovního ruchu, Praha: 1996. 128 s.Čertík, M. : Cestovní ruch: vývoj, organizace a řízení, Praha: OFF, 2001. 352 s.

Požadavky

Předmět je určen pro studenty druhého ročníku bakalářského studia. Předmět navazuje na pestrou škálu teoretických předmětů z oboru management sportu.

Garant

Mgr. Milena Strachová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Milena Strachová, Ph.D.