Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Specializace III - Basketbal (sbk2206)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu sbk2206 - Specializace III - Basketbal, Fakulta sportovních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student je po absolvování vzdělávací jednotky schopen definovatútočné herní systémy v basketbalu, umí použít základní typy nácviku systémů v praktických tréninkových jednotkách, má přehled o teorii a metodice nácviku základních typů herních systémů. Orientuje se ve výkladu pravidel basketbalu, ovládá praxi rozhodování, umí interpretovat soutěžní a přestupní řád, zná základní poznatky o struktuře a funkcích Sdružení basketbalových trenérů (SBT). Student obdrží trenérskou licenci B.

Osnova

teorie koučováníútočné herní kombinace–teorie a metodika nácvikuvýklad pravidel basketbalu– praxe rozhodovánísoutěžní a přestupní řádteorie sportovní přípravy mládeževyhodnocování tréninkového procesu, vyhodnocování utkánístruktura a funkce Sdružení basketbalových trenérů (SBT)

Literatura

MARTENS, Rainer. Úspěšný trenér. : Grada publishing, 2006. 501 s. ISBN 80-247-1011-0. info

Požadavky

sbk205 Specializace II - Basketbal || sbk2205 Specializace II - Basketbal úspěšně zakončená trenérská basketbalová specializace II. - sbp205

Garant

PaedDr. Zdeněk Janík

Vyučující

PaedDr. Zdeněk JaníkMgr. Tomáš Pětivlas, Ph.D.