Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Letní škola "Efekty volebních kampaní" (CZVPOL101)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CZVPOL101 - Letní škola "Efekty volebních kampaní", Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Letní škola “Efekty volebních kampaní” proběhne 18. - 22. srpna 2014. Její program je zaměřen nejen na teoretické porozumění účinkům a efektům kampaní, nabídne i vhled do praktického plánování a fungování kampaní. Týdenní bloková výuka je určena studentům magisterského a doktorského stupně z Masarykovy univerzity se zájmem o tuto oblast. Protože je LŠ financována OPVK, nezbytnou podmínkou pro účast je české občanství.

Osnova

Letní škola má ambice částečně tematicky navazovat na loňskou letní školu „Politika a média“. Během pěti vyučujících dnů se tak budou její účastníci více věnovat samotným efektům kampaní na voličské rozhodování tak, aby na konci týdne byli schopni strategického plánování dílčích kroků kampaně a kritického hodnocení jejich možných dopadů. Konkrétně tak zahraniční lektoři i tuzemští experti otevřou témata image či personalizace v kampaních, emocím v politice, předvolebním průzkumům i konkrétním nástrojům v kampaních a jejich testování v praktických workshopech.

Požadavky

SOUHLAS && TYP_STUDIA ( MND )Přihlásit se na LŠ je možné do 4. června 2014 posláním krátkého strukturovaného životopisu a motivačního dopisu v rozsahu cca 1/2 NS (800 - 1200 znaků) na e-mail letniskola@fss.muni.cz. O svém (ne)přijetí budete vyrozuměni do 10. června.

Garant

doc. PhDr. Stanislav Balík, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Miloš GregorMgr. Alena Macková