Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci II (ENS111)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ENS111 - Seminář k bakalářské práci II, Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je, pod dohledem vedoucího práce, uskutečnění samostatného výzkumu v konkrétní tematické oblasti příslušného oboru a prezentace jeho výsledků cestou zpracování získaných dat do podoby standardního odborného textu, v rozsahu a formálních standardech (struktura textu, anotace, klíčová slova, formát, způsob citace, seznam použitých pramenů a literatury), jež definuje obor.Absolvent předmětu je schopen formulovat ve svém oboru relevantní výzkumný problém, realizovat odpovídající vlastní výzkum a na základě shromážděných dat sestavit odborný text, jenž je v souladu s teoretickými, metodologickými a formálními požadavky oboru. Student je také připraven svůj text kompetentně obhájit.Předměty ENS110 a ENS111 zapisuje student, který chce obor Environmentální studia ukončit bakalářskou prací. Předmět ENS110 je prerekvizitou pro zápis ENS111, ENS 111 student povinně zapisuje v semestru, ve kterém hodlá odevzdat práci (zpravidla 6. semestr studia).

Osnova

Předmět probíhá formou individuálních konzultací s vedoucím práce v průběhu vlastního zpracovávání zadání.

Literatura

MEŠKO, Dušan, Dušan KATUŠČÁK a Ján FINDRA. Akademická příručka. České, upr. vyd. Martin: Osveta, 2006. 481 s. ISBN 80-8063-219-7. info

Požadavky

ENS110 Seminář k bakalářské práci I Předmět si studenti zapisují v semestru ve kterém chtějí odevzdat závěrečnou práci.

Garant

doc. Mgr. Bohuslav Binka, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Bohuslav Binka, Ph.D.PhDr. Jan Činčera, Ph.D.Mgr. Jan Dostalík, Ph.D.Mgr. Eva Fraňková, Ph.D.RNDr. Naděžda Johanisová, Ph.D.Mgr. Lukáš Kala, Ph.D.PhDr. Jan Krajhanzl, Ph.D.prof. RNDr. Hana Librová, CSc.Mgr. Nicholas Paul OrsilloMgr. Vojtěch PelikánMgr. Kateřina RezkováMgr. Jan Skalíkdoc. Mgr. Karel Stibral, Ph.D.Ing. Zbyněk Ulčák, Ph.D.