Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Environmentální právo v praxi veřejné správy (ENS257)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ENS257 - Environmentální právo v praxi veřejné správy, Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je navázat na předchozí teoretickou výuku práva životního prostředí a zaměřit se na využití získaných poznatků v praxi. Předmět má studentům umožnit získat praxi a seznámit je s aplikační činností orgánů veřejné správy.Za títmto účelem nebudou probíhat přednášky ani standardní seminární výuka, předmět bude zaměřen na práci studentů v terénu v interkaci s orgány veřejné správy.

Osnova

Každých 14 dnů bude probíhat schůzka s vyučujícím za účelem směřování další činnosti a diskuse nad dosavadními zjištěními. V posledním výukovém týdnu proběhne prazentace závěrečných zjištění každé ze čtyř skupin.

Literatura

JOHANISOVÁ, Naděžda . Ekologická ekonomie: vybrané kapitoly. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2014. 88 s. ISBN 978-80-210-7116-2. infoZAHUMENSKÁ, Vendula . Právo a environmentální problémy. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2014. 211 s. ISBN 978-80-210-7129-2. Katedra environmentálních studií: Publikace členů katedry info

Požadavky

ENS109 Právo a ekologické problémy Předmět navazuje na kurz ENS109 Právo a environmentální problémy.

Garant

doc. Mgr. Bohuslav Binka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Vendula Zahumenská, Ph.D.