Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zahraniční výzkumný pobyt (FSS900)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FSS900 - Zahraniční výzkumný pobyt, Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je určen studentům doktorského studia k získání kreditů za řádně nahlášenou celosemestrální výzkumnou stáž – tj. v délce 3 měsíců a více.Hlavními cíli jsou:získání zkušeností na zahraničních vysokých školách a institucích;možnost spolupracovat se zahraničními odborníky na výzkumu;prohloubení odborných a jazykových schopností.

Osnova

Studující registrují předmět na začátku semestru, v němž stáž absolvují. Po návratu ze zahraničního studijního pobytu a předložení potvrzení z hostitelské univerzity zadává vedoucí katedry nebo oboru, případně jiná jím pověřená osoba, hodnocení předmětu a příslušný počet kreditů.

Literatura

JIRÁSEK, Alois. Z Čech až na konec světa : dle pamětí o staročeském cestování. 6. vyd. V Praze: Šolc a Šimáček, 1927. 108 s. : i. infoHOLCOVÁ, Milena. Evropa : jih : s prázdnou kapsou, 93/94. Edited by Petr Hlubuček. Praha: Oáza, 1993. 242 s. : m. infoSCHUSTER, Peter. Evropa : sever : s prázdnou kapsou, 93/94. Edited by Petr Hlubuček. Praha: Oáza, 1993. 256 s. : m. infoErasmus a spol. , DVD, Francie / Španělsko, 2002, 122 min

Garant

doc. PhDr. Tomáš Katrňák, Ph.D.

Vyučující

prof. PhDr. Ivo Čermák, CSc.prof. PhDr. Vít Hloušek, Ph.D.prof. PhDr. Jan Holzer, Ph.D.doc. PhDr. Ing. Radim Marada, Ph.D.prof. PhDr. Libor Musil, CSc.Hana Hoblová