Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Poruchy chování ve školní psychologii (PSY518)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSY518 - Poruchy chování ve školní psychologii, Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Přednáška a seminář je věnován vybraným tématům z oblasti školní psychologie a praxe. V přednáškách se budeme věnovat aktuálnímu stavu péče o děti a adolescenty u nás i v zahraničí. Dále probereme diagnostické metody a možnosti terapeutické práce s dětmi a adolescenty s poruchami chování. Témata budou presentována na konkrétních kasuistických případech a doplněny teoretickými vstupy. Bude se pracovat také v krátkých cvičeních a diskusních skupinkách.Od studentů a studentek se očekává aktivní zapojení do pracovních skupin, diskusí a prezentace své seminární práce.

Požadavky

Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.Předmět si smí zapsat nejvýše 15 studentůMomentální stav registrace a zápisu:Jiné omezení: Předmět se otevře při minimálním počtu 10ti studentů

Garant

Mgr. Šárka Oplatková

Vyučující

Mgr. Šárka OplatkováMgr. Jana Kostínková, Ph.D.Mgr. Jana Kostínková, Ph.D.