Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cultural Aspects of Migration, Urbanity and Gender (SOC576)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SOC576 - Cultural Aspects of Migration, Urbanity and Gender, Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Tento předmět nabízí studentům jedinečnou možnost účastnit se na workshopech a přednáškách v rámci intenzivního studijního programu. Součástí předmětu jsou semináře (na začátku října 2014, přesné termíny budou upřesněny), tři hlavní workshopy (15-16 října 2014) a konference Identities in conflict, conflict in identities (17-18 října 2014).Zahraniční lektoři na podzim 2014 budou: bude upřesněnNa konci tohoto kurzu student bude seznámen s problematikou z některých z avizovaných oblastí (migrace, urbanity a gender) na základě konkrétních příkladů, aplikací teorietických konceptů a propojení souvislostí s vlastním okolím.

Osnova

Začátek října: samostudium - četba zadané literatury, úvodní seminářtřetí týden v říjnu (termín bude upřesněn) - seminář a diskuse o tématech na základě zadané četbytematicky specifické workshopy : 15-16. říjen 201417-18 října 2014 - přednášky na konferenci Identities in conflict, conflict in identities

Požadavky

SOUHLASSOUHLAS

Garant

prof. PhDr. Ladislav Rabušic, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Csaba Szaló, Ph.D.Mgr. et Mgr. Gábor OláhMgr. et Mgr. Zuzana Révészová