Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I - cvičení (BTBP0522c)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BTBP0522c - Bakalářská práce I - cvičení, Lékařská fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Náplň cvičení tvoří referáty studentů na témata zadaných bakalářských prací, při kterých studenti průběžně prezentují dílčí dosažené výsledky. V návaznosti na tvorbu. bakalářské práce je obsahem cvičení a seminářů, také výuka metodologie vědeckého výzkumu. V rámci seminárních hodin samostatně připravují referáty a prezentace.

Osnova

Podmínky pro zadání a zpracování bakalářské práce jsou stanoveny ústavem nebo klinikou odpovědnou za výuku příslušného bakalářského studijního programu. Zpracovanou bakalářskou práci předloží student nastudijní oddělení děkanátu k registraci v termínu stanoveném harmonogramem akademického roku. K obhajobě bakalářské práce vypracuje vedoucí práce a její oponent(i) posudky předložené práce. Student musí být s posudky seznámen nejpozději tři dny před obhajobou.Obhajoba bakalářské práce je součástí SZZ

Literatura

Literatura: zadaná vedoucím bakalářské práce dle tématu.

Požadavky

BTSR0432p Strabologie II - přednáška && BTKR0442p Rehabilitace binok. vid II-p && BTKK0431p Korekce a kont.čočky I - p

Garant

doc. MUDr. Svatopluk Synek, CSc.

Vyučující

Mgr. Sylvie Petrovádoc. MUDr. Svatopluk Synek, CSc.Anna Petruželková