Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I (BVDP0521)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BVDP0521 - Bakalářská práce I, Lékařská fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Bakalářská práce je písemnou součástí státní závěrečné zkoušky. Student v ní prokazuje své schopnosti řešit a zpracovat pod vedením svého školitele určité odborné téma. Práce má charakter vědeckého sdělení a musí proto zachovat určitou strukturu přizpůsobenou řešenému problému. Bakalářská práce slouží jako doklad a podklad ke státní závěrečné zkoušce a bude hodnocena oponenty.

Osnova

Výběr tématu bakalářské práce.Struktura bakalářské práce.Postup při zpracování bakalářské práce.Základní výzkumné metody.Zpracování absolventské práce na PC.Práce s odbornou literaturou - rešerše.Rozbor literatury.Stanovení a definice cíle práce.Písemný projekt – popis metod.Typ studie – zdroje podkladových dat, seznam znaků.Volba souboru ( velikost, výběr)nebo popis kauzuistik s ohledem na proces nutriční péče.Způsob sběru dat – validita.Časový plán.Metody zpracování a analýzy dat.Pilotní studie.Sepsání bakalářské práce.Příprava prezentace na obhajobu bakalářské práce.

Literatura

ČSN ISO 690 a 690-2Jak psát a přednášet o vědě. Edited by Zdeněk Šesták. 1. vyd. Praha: Academia, 2000. 204 s. ISBN 80-200-0755-5. infoPLACHETA, Zdeněk , Zuzana BRÁZDOVÁ , Miroslava KYASOVÁ , Ivan MÜLLER , Libor PÁČ , Jarmila SIEGELOVÁ , Svatopluk SYNEK a František ZAJÍČEK . Pokyny pro vypracování magisterské diplomové práce. Brno: Masarykova univerzita, 2000. 30 s. ISBN 80-210-2451-3. info

Požadavky

BVST041p Statistika - před. && BVVT021c Zdravotnická informatika && BVAJ0222 Angličtina II -c && BVKV0421c Klin. výživa a dietol.I-cvič. && BVMV041p Metodologie věd.výzkumu-př. && BVVP0422c Výž. v ochr. a p. veř.zdr.II-c

Garant

doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.

Vyučující

MVDr. Halina Matějová