Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava diplomové práce (MFPD081)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MFPD081 - Příprava diplomové práce, Lékařská fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student umí vybrat a použít vhodná témata diplomových prací. Koordinátor oboru vybraná témata předkládá studentům k losování začátkem letního semestru prvního ročníku studia a nelze je v zásadě v průběhu zpracování měnit. Každému studentovi je stanoven odborný vysokoškolský učitel (vedoucí práce) a školitel (konzultant z praxe).Cíle diplomových prací jsou zaměřeny na fyzioterapii a léčebnou rehabilitaci v oblastech vnitřního lékařství, chirurgie, ortopedie a neurologie.

Osnova

Losování témat diplomové práce. Stanovení vedoucího práce a školitele.Struktura práce: Úvod. Vyšetřované osoby a metodika. Výsledky.Diskuze. Závěry. Souhrn. Seznam použité literatury a pramenů (bibliografické citace).Základní výzkumné metody a jejich použití. Zpracování empirických na PC.Seznámení s možnostmi vyhledávání literatury. Exkurze v lékařské knihovně.Využití Internetu a specializovaných databází při zpracování diplomové práce.Formální úprava a zpracování diplomové práce na PC, vyhodnocení výzkumu.

Literatura

PLACHETA, Z. a kol. Pokyny pro vypracování magisterské diplomové práce. Brno : Masarykova univerzita, 2000. 37 s. ISBN 80-210-2431-3GERYLOVOVÁ, Anna a Jan HOLČÍK. Statistical methodology in medical research. Vyd. 1. V Brně: Lékařská fakulta Univerzity J.E. Purkyně, 1990. 262 s. ISBN 80-210-0271-9. info104. sborník prací lékařské fakulty v Brně. Brno : Masarykova univerzita. vol. 104 ISBN 80-210-0271-9

Požadavky

MFKI074p Kinezioterapie I-před.

Garant

prof. MUDr. Jarmila Siegelová, DrSc.

Vyučující

prof. MUDr. Jarmila Siegelová, DrSc.