Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Intenzivní jazykový a metodický kurz (A2BK_IJMK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A2BK_IJMK - Intenzivní jazykový a metodický kurz, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Týdenní intenzivní kurz je zaměřen na rozvoj komunikativní a didaktické kompetence studentů. Výuka probíhá v netradičním duchu. Jsou využívány prvky projektové práce, a další moderní metody (např. metody simulační, situační a inscenační), které jsou nezbytné pro práci s dětmi, zejména v rámci volnočasových aktivit.Kurz je pobytový, probíhá ve Fryštáku u Zlína v květnu 2016 (bude upřesněno). Plná penze a ubytování ve Fryštáku : 1200 Kč.

Osnova

Výukové projekty.Pohybové aktivity ve výuce AJ.Simulační hry ve výuce AJ.Příprava divadelního představení v AJ.Hry rozvíjející slovní zásobu, gramatickou kompetenci a výslovnost.Komunikační hry a aktivity.Kultura anglicky mluvících zemí.Využití videa ve výuce AJ.

Literatura

WICKS, Matt. Imaginative projects :a resource book of project work for young students. 1st pub. Cambridge: Cambridge University Press, 2000. 128 s. ISBN 0-521-66805-0. infoTOMALIN, Barry a Susan STEMPELSKI. Video in action :recipes for using video in language teaching. New York: Prentice Hall, 1990. viii, 173. ISBN 0-13-945619-8. infoHAINES, Simon. Projects :for the EFL Classroom : resource material for teachers. Walton-on-Thames: Nelson, 1989. 108 s. ISBN 0-17-555736-5. info

Garant

doc. Mgr. Světlana Hanušová, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Světlana Hanušová, Ph.D.