Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souborná zkouška (A2BP_SOZK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A2BP_SOZK - Souborná zkouška, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zkouška se skládá ze 4 rovnocenných částí, tj. 3 písemných, které pokrývají obsah jednotlivých předmětů uvedených v prerekvizitách, a 1 ústní, která kombinuje praktický jazyk a fonetiku.

Osnova

Zkouška se skládá ze 4 rovnocenných částí, tj. 3 písemných, které pokrývají obsah jednotlivých předmětů uvedených v prerekvizitách, a 1 ústní, která kombinuje praktický jazyk a fonetiku.Písemné části se konají v jeden den, část ústní probíhá v jiném termínu, zkouší se po dvojicích.Pokud student neuspěje v některé části ani ve druhém opravném termínu, zapíše si předmět znovu a následující rok opakuje celou zkoušku, tj. všechny 4 části.

Literatura

KAY, Susan, Vaughan JONES, Philip KERR a Jon HIRD. Inside out. 1st ed. Oxford: Macmillan, 2001. 159 s. ISBN 0-333-75760-2. infoKERR, Philip. Inside out., [Upper intermediate]., Workbook. 1st publ. Oxford: Macmillan Heinemann English language teaching, 2001. 96 s. : il. ISBN 0-333-75761-0. infoMURPHY, Raymond. English grammar in use : a self-study reference and practice book for intermediate students. 2nd ed. Cambridge: Cambridge University Press, 1995. x, 350 s. ISBN 0-521-43680-X. info

Požadavky

A2BP_PJ1B Praktický jazyk 1B && A2BP_GR1B Gramatika B && A2BP_SFFB Seminář z fonetiky B Úspěšné absolvování následujících předmětů:A2BP_PJ1B Practical language 1BA2BP_GRAB Grammar BA2BP_SFFB Seminář Phonetics and Phonology

Garant

Mgr. Irena Headlandová Kalischová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Irena Headlandová Kalischová, Ph.D.Mgr. Renata Jančaříková, Ph.D.