Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (BP_CH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BP_CH - Bakalářská práce, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je:- vést a zároveň korigovat studenty při tvorbě bakalářské práce.- naučit studenty prezentovat svou odbornou práci a vzájemně komunikovat a spolupracovat.

Osnova

Bakalářská práce má charakter buď experimentální nebo literárně kompilační.- Student si vytvoří projekt,- Vytvořený projekt následně (podle instrukcí vedoucího práce a v návaznosti na konzultace s dalšími odborníky) zpracovává.- Může pokračovat v řešení problémů z předcházejících předmětů Samostatný projekt 1 a 2.

Literatura

POKORNÝ, Jiří. Diplomová práce příležitost k seberealizaci :(metodologické předpoklady zpracování odborné písemné práce). Brno: Cerm, 1994. 71 s. ISBN 80-85867-59-1. info

Požadavky

BPp_CH Bakalářská práce - Projekt Předmět si zapisuje student, který píše bakalářskou práci na katedře chemie. Typicky v pátém semestru bakalářského studia.

Garant

doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.

Vyučující

doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.doc. RNDr. Luděk Jančář, CSc.Mgr. Irena Plucková, Ph.D.Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.RNDr. Eva Trnová, PhD.