Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítače v chemické laboratoři (CH2BP_5W9S)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CH2BP_5W9S - Počítače v chemické laboratoři, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je:- zlepšit schopnosti studentů počítačově zpracovávat data naměřená v rámci laboratorních cvičení z fyzikální, případně i analytické chemie,- napomoci studentům, kteří v rámci diplomové práce potřebují využívat software, který ne zcela dobře ovládají (speciální funkce programů Excel, Word, ChemSketch, tvorba hypertextů, tvorba a střih audio a videozáznamů).

Osnova

Konkrétní obsah předmětu je dán cílem výuky a je určen dohodou se studenty. Očekává se, že studenti budou přicházet se svými vlastními konkrétními požadavky a potřebami, které budou v rámci výuky následně řešeny.

Literatura

CVINGRÁFOVÁ, Eliška . Bakalářská práce : Tvorba studijního materiálu pro výuku předmětu Počítače v chemii. 2011. infoJANČÁŘ, Luděk . Moderní trendy využití počítače v chemii. In Aktuální otázky výuky chemie VIII. Hradec Králové: Gaudeamus, 1998. s. 102-104. ISBN 80-7041-003-5. info

Garant

doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.

Vyučující

doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.PhDr. Mgr. Jan Krejčí