Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (DP_Bi)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DP_Bi - Diplomová práce, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je koncipován jako kurz motivující studenta k napsání závěrečné práce splňující veškeré požadavky na ni kladené. Absolvování tohoto kurzu zajistí, že student odevzdá práci odsouhlasenou vedoucím. Student by tak měl být připraven k úspěšné obhajobě práce a seznámen s požadavky, které na něj budou kladeny státní komisí při obhajobě.

Osnova

Náplň tvoří individuální konzultace studenta s vedoucím diplomové práce na téma, které si student po dohodě s ním zvolil.Předpokládá se, že:student pracuje na DP dle časového harmonogramu, který si stanovilstudent má zpracovanou alespoň část předběžné verze DP.

Literatura

ECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Požadavky

DPp_Bi Diplomová práce - Projekt || NOW ( DPp_Bi Diplomová práce - Projekt )Předmět si zapisuje student, který píše diplomovou práci na katedře biologie. Typicky ve třetím semestru magisterského navazujícího studia, nebo v devátem semestru dlouhého (pětiletého) magisterského studia.

Garant

doc. RNDr. Boris Rychnovský, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Boris Rychnovský, CSc.doc. RNDr. Jindřich Štelcl, CSc.Mgr. Blažena Brabcová, Ph.D.Mgr. Natálie ČeplováMgr. Martina Jančová, Ph.D.RNDr. Václav Vávra, Ph.D.Mgr. Robert Vlk, Ph.D.Mgr. Libuše Vodová, Ph.D.