Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (DP_IVIV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DP_IVIV - Diplomová práce, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu jsou průběžné konzultace k zpracovávané diplomové práci, sleduje se dodržení struktury práce, správné užití citované literatury, použité metody a techniky při výzkumné činnosti, splnění stanoveného cíle, interpretace výsledků šetření.Student průběžně zpracovává teoretické části práce,probíhá výzkumná činnost.

Osnova

Sleduje se dodržení:struktury prácesprávné užití citované literatury,použité metody a techniky při výzkumné činnosti,splnění stanoveného cíle, interpretace výsledků šetření.Diplomová práce se zpracovává dle Pokynu děkana č. 1/2010. Dostupné na www.ped.muni.cz .

Literatura

HENDL, Jan. Kvalitativní výzkum :základní metody a aplikace. Vyd. 1. Praha: Portál, 2005. 407 s. ISBN 80-7367-040-2. infoÚvod do pedagogického výzkumu. Edited by Peter Gavora. 1. vyd. Brno: Paido, 2000. 207 s. ISBN 80-85931-79-6. infoPELIKÁN, Jiří. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998. 270 s. ISBN 80-7184-569-8. infoGAVORA, Peter. Výzkumné metody v pedagogice : příručka pro studenty, učitele a výzkumné pracovníky. Brno: Paido, 1996. 130 s. : o. ISBN 80-85931-15-X. info

Požadavky

DPp_IVIV Diplomová práce - Projekt || DPp_SP Diplomová práce - Projekt Předmět si zapisuje student, který bude psát diplomovou práci na institutu IVIV. Typicky ve třetím semestru magisterského navazujícího studia, nebo v devátem semestru dlouhého (pětiletého) magisterského studia. Předpokladem je splnění požadavků předmětu DPp_SP.

Garant

doc. PhDr. Karel Pančocha, Ph.D.