Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení 6V (FJB_JC6V)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FJB_JC6V - Jazyková cvičení 6V, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V kurzu se procvičují jevy analyzované v předmětu Jazyková cvičení 6A. Studenti si prohlubují komunikační kompetenci na úrovní B2+/C1 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Procvičují se nejen jednotlivé řečové dovednosti (interakce, poslech, čtení, psaní, ústní projev), ale upěvňují se rovněž osvojené lingvistické kompetence (gramatika, slovní zásoba). Důraz je kladen i na rozvoj kompetencí interkulturních. Výchozími texty jsou autentické materiály. Na konci tohoto kurzu by měl být student schopen porozumět delším promluvám a přednáškám, článkům a zprávám zabývajícím se současnými problémy. Student je rovněž schopen aplikovat získané poznatky v praxi.

Osnova

Práce s vybranými texty a dokumenty.

Literatura

Grammaire : le nouvel entraînez-vous avec 450 nouveaux exercices., Niveau avancé (Variant.) : Grammaire : 450 nouveaux excercices., Niveau avancé. infoBRILLANT, Corina. Le nouvel édito :niveau B2 : méthode de français. 2. éd. Paris: Didier, 2010. 223 s. ISBN 9782278066575. info

Garant

Mgr. Marcela Poučová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petra Suquet, M.A., Ph.D.