Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektová práce průběžná jaro (FY2BP_BCP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FY2BP_BCP - Projektová práce průběžná jaro, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Jde o systematickou práci na zvoleném tématu - kontrola v předem dohodnutých časových úsecích

Osnova

V pravidelných intervalech student konzultuje svůj postup při řešení bakalářské práce.

Literatura

SPOUSTA, Vladimír . Etické aspekty odborné a vědecké práce. Kapitola 1. In Spousta, Vladimír, et al. Vádemékum autora odborné a vědecké práce. 1. vyd. 2000, 1. dotisk 2001. Brno: Masarykova univerzita v Brně, 2000. s. 18-26. ISBN 80-210-2387-2. infoTELEC, Ivo . Scientometrické hodnocení kvality vědecké práce, jeho meze a nebezpečí redukcionismu. Právník : Teoretický časopis pro otázky státu a práva, Praha: Ústav státu a práva AV ČR, 1997, roč. 136, č. 8, s. 714-717. ISSN 0324-7007. infoKNAPP, Viktor. Úvod do vědecké práce : (vědecká propedeutika). Vyd. 1. Brno: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 1981. 182 s. info

Požadavky

FY2BP_TF1 Teoretická fyzika 1 - STR Předmět lze zapsat až po splnění požadavků fyzikálních předmětů vyučovaných v 1.ročníku.Výběr tématu je nutno předem konzultovat s některým vyučujícím katedry,dále je třeba sestavit stručný plán a najít si konzultanta, který bude za dohodnuté období sledovat pokroky v práci.

Garant

doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.Mgr. Bc. Lucie Viková