Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pěvecký sbor Pedagogické fakulty MU (HV8MP_PSPF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HV8MP_PSPF - Pěvecký sbor Pedagogické fakulty MU, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cíle předmětu:Jde o dívčí (mládežnický) sbor tj. SA cca. 30 zpěváků.Jedná se o výběrové sborové těleso, reprezentace Masarykovy univerzity - Pedagogické fakulty, účast na koncertech pořádaných PedF MU v Brně a katedrou HV.Repertoár sboru zahrnuje klasickou sborovou literaturu, období od renesance až po hudbu soudobých autorů, převážně a capella,případně s doprovodem.Pravidelné zkoušky probíhají 1x týdně v UT od 16:00 do 19:00 hodin na PedF MU, Poříčí 31, 2. poschodí, učebna 36 a jsou ohodnoceny 4 kredity.

Osnova

Repertoár sboru plně závisí na plánovaných koncertech či vystoupeních tohoto tělesa.Repertoár sboru bude zahrnovat klasickou sborovou literaturu, období od renesance až po hudbu současných autorů, převážně a capella, případně s doprovodem.

Literatura

KOSTEČKA, Jan. Sborový zpěv a řízení sboru. 2, Výbor ze sborové tvorby. 1. vyd. Brno: UJEP Brno, 1972. 248 s. info

Požadavky

Předpoklad: výborný školený hlas, rozsah a barva hlasu, schopnost intonovat, čtení not.

Garant

MgA. Michal Vajda

Vyučující

MgA. Michal Vajda