Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Systém primární prevence ve školství 2 (PR_Mod5b)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PR_Mod5b - Systém primární prevence ve školství 2, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Po absolvování modulu je student schopen vyjmenovat a charakterizovat síť pracovišť poskytujících preventivní, poradenské a léčebné služby orientované na rizikové chování, včetně jejich specializace.

Osnova

Síť pracovišť poskytujících preventivní, poradenské a léčebné služby orientované na rizikové chování.Úloha policie v prevenci, orgánů sociálně právní ochrany dětí, probační služba, soudy.

Literatura

• Metodický pokyn ministra školství, mládeže a TV k prevenci sociálně patologických jevů u dětí a mládeže ( č.: 20 006/2007-51 ze dne 16.10.07) zdroj: http://www.msmt.cz/uploads/soubory/vestniky/MSMT11_07.pdfGALLÀ, Maurice. Jak ve škole vytvořit zdravější prostředí :příručka o efektivní školní drogové prevenci. Edited by Jiří Richter, Translated by Jindřich Bayer. 1. vyd. v českém jazyce. [Praha]: Úřad vlády České republiky, 2005. 156 s. ISBN 80-86734-38-2. infoMAZOUR, Vladimír [absolvent IMS. Koncepce protidrogové politiky státu. 2000. 64 s. : il. info

Garant

Mgr. et Mgr. Jan Mareš, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jan Beran, Ph.D.