Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Francouzština pro speciální pedagogy - D (SP4MP_2FB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SP4MP_2FB2 - Francouzština pro speciální pedagogy - D, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět připravuje studenty na práci s odbornými francouzskými texty ke studijním i profesním účelům. Ve výuce se pracuje s texty psanými i mluvenými se zaměřením na specifické jevy odborného jazyka v rovině stylistické, gramatické i lexikální na úrovni B2 Evropského referenčního rámce.Na závěr tohoto kurzu se studenti naučí: rozeznat různé styly čtení a poslechu textu; diskutovat k tématu; shrnout text, referát a prezentaci; porozumět odbornému jazyku.

Osnova

Ve výuce se používá doporučená učebnice a vybrané odborné texty podle studijního zaměření posluchačů.

Literatura

GIRARDET, J. Le Nouveau sans frontières 4 . Arts - Culture - Littérature. 1. vyd. Paris : CLE International, 1996. 222 s. ISBN 2-19-0333480-2.AKZUZ, A. Exercices d’oral en contexte. 1. vyd. Paris : Hachette Livre, 2002. 128 s. ISBN 2-01-155442-0.BARBOT, M.-J. DELF – Nouvelle formule. 1. vyd. Paris : Hachette Livre, 2001. 255 s. ISBN 20-11-55169-2.

Požadavky

SP4MP_1FB2 Fj pro spec ped - C Předpokladem pro vstup do předmětu je úspěšně absolvovaný předmět Francouzština pro speciální pedagogy C.

Garant

Mgr. Gabriela Hublová

Vyučující

Mgr. Kateřina Sedláčková, Ph.D.Mgr. Gabriela HublováPhDr. Jiří Vacek, CSc.