Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychomotorika (SP7BK_PSMO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SP7BK_PSMO - Psychomotorika, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Psychomotorika: Psychoregulační cvičeníTeoretické základy psychoregulace, praktický a zkušenostní nácvik speciálních technik autohypnozy a autotreninku zaměřených na profylaxi únavy, obnovení psychické výkonnosti, koncentrace a pracovní schopnosti. Aplikace v různých oblastech praxe. Zkušenosti aplikace metody regulace psychofyziologických stavů: v procesu socializace mentálně postižených klientů v ústavech sociální péče,pro prevenci zrakové únavy u lidí zabývajících se zrakově namáhavou prací.

Osnova

Účast na seminářích - praktický nácvik psychomotorického cvičení.

Literatura

GEIST, Bohumil. Autogenní trénink. 3. vyd. Praha: Vodnář, 2004. 128 s. ISBN 80-86226-48-4. infoGEIST, Bohumil. Vzdorujeme stresu :autogenní trénink duševních sil. Praha: Road, 1992. ISBN 80-85385-26-0. infoMACHAČ, Miloš, Helena MACHAČOVÁ a Jiří HOSKOVEC. Emoce a výkonnost [Státní pedagogické nakladatelství, 1985]. 1. vyd. Praha: Státní pedagogické nakladatelství, 1985. 285 s. info

Garant

prof. PhDr. Marie Vítková, CSc.

Vyučující

doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D.