Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rady a tipy pro úspěšné studium (Stud1000)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Stud1000 - Rady a tipy pro úspěšné studium, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Teoreticky i prakticky seznámit nové studenty (potažmo nové uživatele IS MU) s Informačním systémem MU a jeho nejdůležitějšími aplikacemi a nástroji. Přiblížit užívání ISu v kontextu průběžného plnění studijních povinností.

Osnova

TÉMATA 1. BLOKU:Wi-fi na fakultě;Úvod o ISu;FAQ;Pošta, události;Externí služby;Systém, změny.TÉMATA 2. BLOKU:Student;Registrace a zápis - praktická část;Registrace a zápis - teoretická část;Studijní materiály + Elportál;Zahraniční pobyty.TÉMATA 3. BLOKU:Dril;Jazyky + tělocvik;Uznávání předmětů;Poplatky;Předmětová anketa;Přihlašování na zkoušky.

Literatura

povinná literaturaStudijní a zkušební řád Masarykovy univerzityNápověda IS MU https://is.muni.cz/auth/help/Pravidla užívání IS MU https://is.muni.cz/auth/napoveda/jine/pravidladoporučená literaturaZákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách)

Požadavky

Předmět je určen zejména studentům prvních ročníků, kteří prvně přicházejí studovat na Pedagogickou fakultu MU a rádi by se rychleji zorientovali v novém prostředí.

Garant

Mgr. Petra Tužilová

Vyučující

Mgr. Petr ŠimíkMgr. Jan ŠplíchalMgr. Petra Tužilová