Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační technologie 2 (SZ7BK_DTI2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SZ7BK_DTI2 - Informační technologie 2, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student po úspěšném absolvování předmětu Informační technologie 2Dokáže vytvořit vlastní výukový kurz v systému LMS Moodle;Ovládá zásady tvorby distančních opor;Je schopen vytvořit náplň kurzu podle zásad tvorby distančních opor;Umí prakticky vytvořit výukovou prezentaci;Zná možnosti a nástroje interaktivní tabuleDokáže vytvořit výukovou hodinu na interaktivní tabuli s využitím dostupných nástrojů;Při tvorbě výukových materiálů používá vlastní upravené multimediální materiály.

Osnova

Zásady tvorby distančních studijních opor.Autorské prostředí LMS Moodle, vytváření testů a ovládání dalších nástrojů Moodlu.Tvorba výukových prezentací dle zásad tvorby distančních studijních opor.Práce s interaktivní tabulí a vytváření výukových hodin pro interaktivní tabule.Využívání elektronických hlasovacích zařízení.

Literatura

http://elmood.ped.muni.czČlověk a vzdělání v informační společnosti :[vzdělávání a život v komputerizovaném světě]. Edited by Petr Sak - Jiří Mareš. Vyd. 1. Praha: Portál, 2007. 290 s. ISBN 978-80-7367-230-0. info

Požadavky

SZ7BK_DTI1 Informační technologie 1 úspěšné absolvování kurzu Informační technologie 1

Garant

Ing. Martin Dosedla, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Karel PickaMgr. et Mgr. Robin HorákBc. Martin KlubusIng. Svatoslav OndraMgr. Bc. Tomáš SklenákIng. Gabriela Štěpánová