Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační a komunikační technologie 3 (UPV_0025)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPV_0025 - Informační a komunikační technologie 3, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopen aplikovat získané vědomosti ve výuce.Na konci tohoto semestru bude student schopen sestavit výukové prezentace v Power Pointu s využitím periferií počítače.

Osnova

Předmět je nyní průběžně inovován v období řešení projektu (2011-2013) > CZ.1.07/2.2.00/15.0205 "Inovace akreditovaného bakalářského studijního oboru Učitelství praktického vyučování".Předmět je nyní průběžně inovován v období řešení projektu (2011-2013) > CZ.1.07/2.2.00/15.0205 "Inovace akreditovaného bakalářského studijního oboru Učitelství praktického vyučování".E-learningové systémy (E-learning – prostředí, instalace, využití z hlediska studenta i učitele, tvorba studijních materiálů v e-learningovém prostředí, využití k testování a zkoušení studentů a komunikaci)LMS Moodle (Moodle – instalace, správa a tvorba kurzů)Interaktivní tabule a jejich využití (Interaktivní tabule – druhy, aplikace pro tvorbu prezentací pro interaktivní tabuli, výhody a možnosti didaktického využití)Multimediální výukové programy (Dostupné multimediální aplikace pro ZS a SS, využití multimediálních výukových programů, výhody a nevýhody)Praktická cvičení se studenty (Procvičování oblastí zpracování informací na PC a tvorba multimediálních interaktivních materiálů s didaktickým využitím)Výukové projekty studentů a jejich prezentace (Samostatná práce studentů na projektech z komunikačních technologií, multimedií a didaktických technologií, zpracování tématu a jeho prezentace a obhajoba)

Literatura

Viz informace učiteleKONUPČÍK, Pavel a Otto KRYZAN . Multimediální cvičení z didaktických technologií. 1. vyd. PdF MU v Brně, 2004. info

Garant

doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.

Vyučující

PhDr. Jan Válek, Ph.D.