Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení 6 - Rj (ZS1BP_RJC6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZS1BP_RJC6 - Jazyková cvičení 6 - Rj, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavní důraz předmětu je kladen na rozvíjení základních komunikativních dovedností na základě dialogu, besed a diskusí v rámci konverzačních témat. Zásadní složkou předmětu je zdokonalování ústního projevu po stránce fonetické, lexikální i gramatické. Studenti souběžně rozvíjejí své dovednosti poslechu a čtení při práci s texty a aktuálními periodiky.

Osnova

Do obsahové částí předmětu byla zařazena konverzační témata:1. Internet, mobilní síť a telefon, komunikační prostředky2. Rusko, cestování.3. Vlastnosti člověka. Povahové rysy. Znamení horoskopu.4. Autobiografie. Zásady sestavení. Pracovní poměr.

Literatura

povinná literaturaRuština nejen pro samouky. Edited by Věra Nekolová - Irena Camutaliová - Alena Vasiljeva-Lešková. Vyd. 2. Voznice: LEDA, 2007. 535 s. ISBN 978-80-7335-112-0. infoneurčenowww.rambler.ruGLAZUNOVA, Ol'ga Igorevna. Davajte govorit' po-russki :učebnoje posobije po russkomu jazyku dlja inostrancev. 3-e izd. ispr. Moskva: Russkij jazyk, 2000. 336 s. ISBN 5-200-02827-2. info

Požadavky

Úspěšné zvládnutí ruského jazyka na úrovni B1.

Garant

PhDr. Mgr. Simona Koryčánková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. et Mgr. Markéta KorbelováMgr. Natalia NaumovaMgr. Anastasia Sokolova