Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení a reálie 2 - Nj (ZS1MK_NCR2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZS1MK_NCR2 - Jazyková cvičení a reálie 2 - Nj, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

In den sprachpraktischen Übungen werden einzelne Fertigkeiten geübt und durchgehend das erreichte Niveau getestet. Wortschatz und Grammatik werden vor allem mit dem Ziel entwickelt, die Unterrichtssprache für die relevante Schülergruppe korrekt benutzen zu können. V praktických jazykových cvičeních jsou rozvíjeny především jednotlivé dovednosti a jsou průběžně testovány se záměrem diagnostikovat dosahovanou úroveň. Slovní zásoba a mluvnice je procvičována a rozšiiřována s ohledem na cíl, umět ve výuce komunikovat s relevantní skupinou žáků.

Osnova

Alle Fertigkeiten werden auf dem Niveau B1 geübt:1. Hörverstehen2. Leseverstehen3. Sprechen4. Schreiben

Literatura

DRMLOVÁ, Dana. Německy s úsměvem - nově. 1. vyd. Plzeň: Fraus, 2003. 431 s. ISBN 80-7238-229-2. infoHÄUBLEIN, Gernot. Memo :Wortschatz- und Fertigkeitstraining zum Zertifikat Deutsch als Fremdsprache : Lehr- und Übungsbuch. Berlin: Langenscheidt, 1995. 200 s. ISBN 3-468-49791-1. infoDRMLOVÁ, Dana a Lea TESAŘOVÁ. Německy s úsměvem - nově :doplňkový sešit. 1. vyd. Plzeň: Fraus, 2003. 125 s. ISBN 80-7238-230-6. info

Garant

Mgr. Tomáš Káňa, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jana Baroková, Ph.D.PhDr. Alice Brychová, Ph.D.