Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorský seminář ÚEB I (Bi0100)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi0100 - Doktorský seminář ÚEB I, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je vytvořit speciální platformu pro doktorské studenty vybraných oborů prohramu biologie, prostřednictvím které by (1) se seznámili s průběhem obhajob doktorských disertačních prací a měli možnost do nich aktivně zasáhnout v rámci všeobecné rozpravy, (2) získali přehled o vědeckém zaměření školitelských pracovišť a získali poznatky o jejich metodickém a přístrojovém arsenálu, (3) si mohli vyslechnout přednášky předních tuzemských a zahraničních expertů ve svém oboru.

Osnova

Kurz nemá stálou osnovu. Program se upravuje podle aktuálně plánovaných obhajob disertační prací a přítomnosti hostů - externích přednášejících.

Literatura

doporučená literaturaMolecular biology of the cell. Edited by Bruce Alberts. 5th ed. New York, N.Y.: Garland science, 2008. xxxiii, 12. ISBN 978-0-8153-4106-2. info

Požadavky

Přehled v oborech genetika, molekulární biologie, buněčná biologie, fyziologie živočichů, fyziologie rostlin a mikrobiologie na magisterské úrovni, znalost odborného anglického jazyka.

Garant

prof. RNDr. Jan Šmarda, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Jan Šmarda, CSc.prof. RNDr. Renata Veselská, Ph.D., M.Sc.