Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do studia ekologické a evoluční biologie (Bi1000)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi1000 - Úvod do studia ekologické a evoluční biologie, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopen: použít informace o jednotlivých odděleních věnujících se systematické zoologii a ekologii; bude se orientovat ve směrech výzkumu a konkrétních projektech na jednotlivých odděleních; rozhodnout se na základě těchto informací o dalším směru studia.

Osnova

Směry výzkumu jednotlivých pracovních skupin:Systematika rostlin;Výzkum vegetace;Ekologie rašelinišťVýzkum bezobratlých;Výzkum obratlovců;Hydrobiologie;Parazitologie

Literatura

Příroda České republiky - Průvodce faunou, Karel Hudec, 2007Klíč ke květeně České republiky, K. Kubát, 2002

Garant

doc. RNDr. Vít Grulich, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Vít Grulich, CSc.RNDr. Jana Schenková, Ph.D.doc. RNDr. Jan Helešic, Ph.D.doc. RNDr. Petr Bureš, Ph.D.doc. RNDr. Milan Gelnar, CSc.doc. Mgr. Michal Hájek, Ph.D.doc. RNDr. Michal Horsák, Ph.D.prof. RNDr. Milan Chytrý, Ph.D.prof. Mgr. Stanislav Pekár, Ph.D.doc. RNDr. Zdeněk Řehák, Ph.D.