Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce z experimentální biologie rostlin I (Bi5004)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi5004 - Bakalářská práce z experimentální biologie rostlin I, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Kurz Bakalářská práce z rostlinné fyziologie I. je koncipován jako kurz podporující studenty v samostatném psaní vědeckých prací. Absolvování tohoto kurzu zajistí, že studenti vypracují a odevzdají bakalářskou práci v souladu s požadavky jejich vedoucího.

Osnova

Individuální konzultace v průběhu zpracovávání bakalářské práce.

Literatura

Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. Edited by Miloslav Synek - Helena Sedláčková - Hana Vávrová. 2., přeprac. vyd. Praha: Oeconomica, 2007. 57, [8] s. ISBN 978-80-245-1212-9. infoJak psát a přednášet o vědě. Edited by Zdeněk Šesták. 1. vyd. Praha: Academia, 2000. 204 s. ISBN 80-200-0755-5. info

Požadavky

JA001 Odborná angličtina - zkouška || JA002 Pokročilá angličtina - zk || JA001A Odborná angličtina - zkouška

Garant

prof. RNDr. Jan Gloser, CSc.

Vyučující

RNDr. Milan Baláž, Ph.D.prof. Ing. Miloš Barták, CSc.RNDr. Jaroslava Dubová, CSc.prof. RNDr. Jan Gloser, CSc.doc. RNDr. Vít Gloser, Ph.D.Mgr. Josef Hájek, Ph.D.doc. RNDr. Marie Kummerová, CSc.Mgr. Peter Váczi, Ph.D.