Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce z fyziologie živočichů II (Bi6006)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi6006 - Bakalářská práce z fyziologie živočichů II, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavním cílem kurzu je naučit studenty pracovat s literaturou a první seznámení se způsobem psaní odborného textu ve formě obvyklé pro daný obor. Studenti zpracovávají bakalářskou práci pod vedením školitele z oddělení fyziologie živočichů a imunologie ev. dalších spolupracujících pracovišť. Práce je zpravidla ve formě literárního přehledu, výjimečně může obsahovat experimentální část.

Osnova

Náplní předmětu je individuální vyhotovení bakalářské práce dle pokynů vedoucího práce a obecných zásad uvedených na webových stránkách oddělení.

Literatura

Výběr literatury dle tématu bakalářské práce.Selection of items corresponding with the topic of bachelor thesis

Požadavky

( NOW ( Bi6602 Bak. seminář II ) || Bi6602 Bak. seminář II ) && Bi5005 Bakalářská práce I

Garant

prof. RNDr. Alois Kozubík, CSc.

Vyučující

RNDr. Milan Číž, Ph.D.prof. RNDr. Petr Dubový, CSc.MVDr. Mgr. Monika Dušková, Ph.D.prof. RNDr. Jiřina Hofmanová, CSc.RNDr. Pavel Hyršl, Ph.D.prof. RNDr. Alois Kozubík, CSc.Mgr. Lukáš Kubala, Ph.D.doc. RNDr. Antonín Lojek, CSc.Mgr. Jiří Pacherník, Ph.D.doc. RNDr. Vladimír Ptáček, CSc.prof. RNDr. Vladimír Šimek, CSc.doc. RNDr. Martin Vácha, Ph.D.doc. RNDr. Jan Vondráček, Ph.D.doc. RNDr. Alena Žákovská, Ph.D.