Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fyziologie rostlin pro pokročilé I. - cvičení (Bi7040c)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi7040c - Fyziologie rostlin pro pokročilé I. - cvičení, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Osnova

Metody zpracování obrazuAnalýza obrazuTenkovrstevná chromatografie asimilačních pigmentů a příprava standardůMěření rychlosti respirace kořenů oxymetricky, analýza zapojení respiračních cest rostlinIzolace chloroplastů, ověření jejich aktivityPokročilé gazometrické metody pro sledování reakcí rostlin na vnější prostředíMěření hydraulického odporu xylému a míry integrace dřevinVliv toxických látek na aktivitu Hillovy reakce v isolovaných chloroplastechVliv množství záření a jeho spektrálního složení na růst rostlin v in vitro kulturáchMěření rychlosti fotosyntézy oxymetricky a fluorometricky – srovnání metodAskorbátperoxidáza – stanovení aktivity a obsahu proteinuFlurometrická detekce stresu vlivem toxických látek

Garant

prof. RNDr. Jan Gloser, CSc.

Vyučující

RNDr. Milan Baláž, Ph.D.prof. Ing. Miloš Barták, CSc.RNDr. Jaroslava Dubová, CSc.doc. RNDr. Vít Gloser, Ph.D.doc. RNDr. Marie Kummerová, CSc.