Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce LGMD I (Bi7118)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi7118 - Diplomová práce LGMD I, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět Diplomová práce LGMD I je koncipován jako kurz motivující studenta k řešení tématu zadané diplomové práce z oblasti lékařské genetiky, molekulární biologie člověka nebo technik molekulární diagnostiky. Hlavním cílem kurzu je naučit studenty základům vědecké práce: být schopen orientovat se v odborné literatuře, identifikovat problém a na tomto základě zformulovat vědeckou hypotézu a tu pak testovat vhodně zvolenými experimenty v laboratoři. Student by po absolvování kurzů I-IV měl být schopen použít data a informace získané v průběhu zpracování diplomové práce, zpracovat je v ucelené formě tak, aby dokončil a odevzdal plnohodnotnou diplomovou práci a byl schopen obhájit a prezentovat výsledky své práce ústní formou.

Osnova

Plnění úkolů a experimentů zadaných školitelem.Průběžné studium odborné literatury k řešené problematice.Individuální konzultace v průběhu zpracování diplomové práce.

Literatura

Jak psát a přednášet o vědě. Edited by Zdeněk Šesták. 1. vyd. Praha: Academia, 2000. 204 s. ISBN 80-200-0755-5. info

Požadavky

NOW ( Bi7020 Odborná praxe v genet. lab. I )

Garant

doc. RNDr. Petr Kuglík, CSc.

Vyučující

Mgr. Aneta Mikulášovádoc. RNDr. Petr Kuglík, CSc.