Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratorní seminář oddělení genetiky a mol. biologie (Bi7891)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi7891 - Laboratorní seminář oddělení genetiky a mol. biologie, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je určen pro studenty oboru Molekulární biologie a genetika, kteří mají zadána témata diplomových prací v jednotlivých laboratořích Oddělení genetiky a molekulární biologie.Cílem kurzu je prohloubení znalostí v užší specializaci odpovídající zaměření výzkumu v jednotlivých laboratořích. Hlavní náplní semináře jsou referáty, ve kterých prezentují problematiku, cíle a postup řešení svých diplomových prací.Absolvování tohoto kurzu (a kurzů navazujících) zajistí, že student získá další teoretické poznatky nezbytné pro řešení své diplomé práce.

Osnova

Odborné zaměření semináře je individuální pro jednotlivé laboratoře Oddělení genetiky a molekulární biologie podle zaměření témat diplomových prací.

Literatura

YANG, Jen Tsi. An outline of scientific writing :for researchers with English as a foreign language. Edited by Janet N. Yang. Singapore: World Scientific, 1995. xiii, 160. ISBN 981-02-2466-4. info

Garant

prof. RNDr. Jiří Doškař, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Jan Šmarda, CSc.prof. RNDr. Jiří Doškař, CSc.doc. RNDr. Roman Pantůček, Ph.D.doc. RNDr. Jana Řepková, CSc.RNDr. Pavel Lízal, Ph.D.doc. RNDr. Petr Kuglík, CSc.prof. RNDr. Renata Veselská, Ph.D., M.Sc.doc. Mgr. Petr Beneš, Ph.D.doc. RNDr. Eva Drozdová, Ph.D.Mgr. Ivana Mašlaňová, Ph.D.doc. RNDr. Vladislava Růžičková, CSc.RNDr. Sabina Ševčíková, Ph.D.