Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce II (Bi8772)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi8772 - Diplomová práce II, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu Diplomová práce je systematicky vést studenta při práci na magisterské diplomové práci; pomoci mu orientovat se v problematice a vyvarovat se chyb. Student by po absolvování kurzu měl být schopen použít data a informace získané v průběhu zpracování diplomové práce a rady a informace od školitele a zpracovat je v ucelené formě tak, aby odevzdal plnohodnotnou diplomovou práci a byl schopen obhájit a prezentovat výsledky své práce. Dále by měl být schopen přispět k výzkumu v oboru antropologie a samostatně vytvářet a kriticky zhodnotit rozdílné přístupy a řešení.

Osnova

Konzultace s příslušným školitelem na téma diplomové práce.

Literatura

Od abstraktu do závěrečné práce :jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech : praktická příručka. Edited by Helena Kubátová - Dušan Šimek. 4., přeprac. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2007. 90 s. ISBN 978-80-244-1589-5. infoECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Požadavky

Bi7771 Diplomová práce I

Garant

prof. PhDr. Jaroslav Malina, DrSc.

Vyučující

Mgr. Martin Čuta, Ph.D.doc. RNDr. Eva Drozdová, Ph.D.doc. RNDr. Miroslav Králík, Ph.D.prof. PhDr. Jaroslav Malina, DrSc.Mgr. Sandra Sázelová, Ph.D.prof. PhDr. Jiří Svoboda, DrSc.prof. PhDr. Josef Unger, CSc.RNDr. Petra Urbanová, Ph.D.