Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Botanický seminář pro doktorandy (Bi9656)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Bi9656 - Botanický seminář pro doktorandy, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem semináře je kritická diskuse témat a postupu práce na bakalářských, diplomových a disertačních pracích studentů botaniky, vystoupení studentů na různá témata, přednášky zvaných hostů a diskuse organizačních záležitostí spojených se studiem botaniky. Student by se měl naučit jednak prezentovat výsledky vlastního výzkumu a obhájit je v diskusi, jednak aktivně diskutovat k prezentacím kolegů. Nepovinným doplňkem semináře jsou odborné botanické přednášky z cyklu pořádaného Ústavem botaniky a zoologie ve spolupráci s Českou botanickou společností, které na seminář navazují vždy od 17 hodin.

Osnova

Program Botanického semináře pro doktorandy je shodný s programem Botanického semináře, který je zveřejněn na www stránkách Ústavu botaniky a zoologie: http://botzool.sci.muni.cz/study/seminar_bot.pdf

Literatura

Jak psát a přednášet o vědě. Edited by Zdeněk Šesták. 1. vyd. Praha: Academia, 2000. 204 s. ISBN 80-200-0755-5. info

Požadavky

( Bi9654 Botanický seminář V. && Bi0655 Botanický seminář VI. )|| SOUHLASBotanický seminář pro doktorandy je nutno zapisovat postupně s čísly I az VI.

Garant

prof. RNDr. Milan Chytrý, Ph.D.

Vyučující

prof. RNDr. Milan Chytrý, Ph.D.doc. RNDr. Petr Bureš, Ph.D.Ing. Jiří Danihelka, Ph.D.Mgr. Daniel Dvořákdoc. RNDr. Vít Grulich, CSc.doc. Mgr. Michal Hájek, Ph.D.Mgr. Petr Hrouda, Ph.D.doc. RNDr. Zdeňka Lososová, Ph.D.Mgr. Jan Roleček, Ph.D.Mgr. Olga Rotreklová, Ph.D.Mgr. Petr Šmarda, Ph.D.doc. Mgr. Lubomír Tichý, Ph.D.