Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná jazyková průprava II – angličtina (CBO205Zk)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CBO205Zk - Odborná jazyková průprava II – angličtina, Právnická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu budou studenti schopni základní orientace v odborném jazyce se zaměřením na oblast mezinárodních kupních smluv. Studenti budou umět popsat základní části Úmluvy OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží; budou umět vysvětlit obsah odstavců mezinárodní kupní smlouvy; budou schopni vyjednávat jednoduché smluvní podmínky a tyto podmínky sepsat do písemné podoby; budou schopni rozlišit a porovnat různé typy obchodního zastoupení; budou umět ústně prezentovat získané informace a napsat oběžník.

Osnova

6. Obchodní smlouva a její struktura. 7. Úmluva OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží. 8. Mezinárodní kupní smlouvy. 9. Smlouva o obchodním zastoupení. 10. Příprava na zkoušku.

Literatura

povinná literaturamateriály ve složce Compulsory literature ve studijních materiálech v IS MUneurčenoŠOPOVOVÁ, Radoslava a Radek ŠIMEK . Introduction to English for International Trade Law. 1.vydání. : Masarykova univerzita Brno, 2005. 99 s. Právnická fakulta, Multimediální učební text č.15. ISBN 80-210-3777-06. info

Požadavky

CBO106K Odborná jazyková průprava I Předpokladem je úspěšné absolvování první části předmětu, tj. dosažení kolokvia v předmětu Odborná jazyková průprava I - angličtina.

Garant

Mgr. Štěpánka Bilová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Štěpánka Bilová, Ph.D.Mgr. Radmila DoupovcováMgr. Alena Hradilová, Ph.D.Mgr. Barbora Chovancová, Ph.D.PhDr. Hana Katrňáková, M.A., Ph.D.Mgr. Radek Šimek, Ph.D.PhDr. Radoslava ŠopovováIng. Lenka Matyášová