Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina II (D2JAZ03)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D2JAZ03 - Němčina II, Právnická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je osvojení odborného jazyka - němčiny. Předpokladem je četba odborné německé literatury z okruhu studovaného vědního oboru v rozsahu nejméně 200 stran. Tématika souvisí s konkrétní studovanou specializací kandidáta. Doktorand bude schopen číst plynule a s porozuměním text, sledovat s porozuměním mluvený odborný projev, hovořit o otázkách týkajících se daného oboru.

Osnova

Odborné téma dle zaměření doktorandského studia. Předmětem studia je odborná specializace studenta se zaměřením na téma jeho dizertační práce, problematiku vědního oboru a vlastního profesionálního uplatnění. Četba odborného textu v německém jazyce k tématu dizertační práce, rozsah cca 200 stran.

Literatura

Der Brockhaus. Recht. Dirk Gasse. F. A. Brockhaus. Leipzig-Mannheim. 2002. ISBN 3-7653-0561-8Rechtswörterbuch. Edited by Carl Creifelds - Klaus Weber - Dieter Guntz. 19., neu bearbeitete Aufl. München: C.H. Beck, 2007. xviii, 148. ISBN 978-3-406-55392-9. info

Požadavky

D1JAZ03 Němčina I Získání zápočtu za 1.semestr studia jazyka v DSP.

Garant

PhDr. Eva Šrámková

Vyučující

PhDr. Eva Šrámková