Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce 1 (F7750K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu F7750K - Diplomová práce 1, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět Diplomová práce 1 je koncipován jako kurz motivující studenta k napsání diplomové práce splňující veškeré požadavky na ni kladené. Absolvování tohoto kurzu (a kurzů navazujících) zajistí, že student odevzdá diplomovou práci odsouhlasenou vedoucím. Student by tak měl být připraven k úspěšné obhajobě práce.

Osnova

Individuální konzultace v průběhu zpracování diplomové práce.

Literatura

LANDAU, Lev Davidovič a Jevgenij Michajlovič LIFŠIC. Statistical physics. Translated by J. B. Sykes - M. J. Kearsley. 3rd ed. Oxford: Butterworth-Heinemann, 2001. xvii, 544. ISBN 0-7506-3372-7. infoLANDAU, Lev Davidovič a Jevgenij Michajlovič LIFŠIC. Quantum mechanics :non-relativistic theory. Edited by J. S. Bell, Translated by J. B. Sykes. 3rd ed., rev. and enl. Amsterdam: Butterworth-Heinemann, 1977. xv, 677 s. ISBN 0-7506-3539-8. infoLANDAU, Lev Davidovič, Lev Petrovič PITAJEVSKIJ a Jevgenij Michajlovič LIFŠIC. Electrodynamics of continuous media. Translated by J. B. Sykes - J. S Bell - M. J. Kearsley. 2nd ed. Oxford: Butterworth-Heinemann, 2000. xiii, 460. ISBN 0-7506-2634-8. infoDalší literatura je zadávána individuálně v souladu s tématem konkrétní závěrečné práce. Further literature sources are appointed individually according to particular thesis topic.

Garant

prof. RNDr. Josef Humlíček, CSc.