Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I (G5051)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu G5051 - Bakalářská práce I, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět bakalářská práce je koncipován jako kurz motivující studenta k napsání bakalářské práce splňující veškeré požadavky na ni kladené.Absolvování tohoto kurzu (a kurzů navazujících) zajistí, že student odevzdá bakalářskou práci odsouhlasenou vedoucím.Předmět je určen posluchačům bakalářského studia.Při práci na samostatném vědeckém výzkumu studentprokazuje zvládnutí vědecké metodiky a osvojuje sizásady vědecko-výzkumné práce.Práce musí přinést nové poznání (vyřešení zadaného odborného problému), což je kritériem pro posouzení práce při obhajobě.Čistě rešeršní práce nejsou přípustné, práce však může být založena jen na publikovaných údajích.Po absolvování tohoto kurzu (a kurzů následujících) by student měl být připraven k úspěšné obhajobě práce, která je součástí státní závěrečné zkoušky.

Osnova

Individuální konzultace v průběhu zpracování bakalářské práce:Studium literatury k zadané problematice.Získání dat.Vyhodnocení dat.Interpretace získaných výsledků.

Literatura

doporučená literaturaŠesták Z. (2000): Jak psát a přednášet ve vědě. - Academia. Praha.Čmejrková S., Daneš F., Světlá J. (1999): Jak napsat odborný text. - Leda. Praha.

Požadavky

KREDITY_MIN ( 90 ) && G0231 Volba tématu bakalářské práce && ( G0211 Převzetí zadání bakalářské prá || NOW ( G0211 Převzetí zadání bakalářské prá )) && ( G5041 Bakalářská práce - rešerše || NOW ( G5041 Bakalářská práce - rešerše )) && NOW ( G0101 Školení BOZP a PO pro geology ) && NOW ( C7777 Zacházení s chemickými látkami )Splnění podmínek pro zadání bakalářské práce.

Garant

doc. RNDr. Rostislav Melichar, Dr.

Vyučující

doc. RNDr. Rostislav Melichar, Dr.