Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Právní aspekty odborných textů (MVV93K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MVV93K - Právní aspekty odborných textů, Právnická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopen:porozumět právní a etickým požadavkům kladeným na odborný text;použít informace o odborných textech k vypracování takového textu;vytvořit bezvadný odborný text;předkládat argumentačně promyšlená rozhodnutí o odborných textech;interpretovat postupy vědecké práce a vytváření odborného textu.

Osnova

I. Základní vymezení problému odborného textu a jeho kompozice.II. Základní způsoby odborné práce. Metodologické požadavky kladené na odborný text. Základní postupy vědecké práce.III. Etické požadavky kladené a na vědeckou práci a vědecký text.IV. Základní právní problémy spojené s odborným textem.V. Právní aspekty repositářů odborných textů.VI. Shrnutí problematiky. Hodnocení esejů.

Literatura

Bude doplněno vyučujícím po zahájení kurzu.

Garant

JUDr. Matěj Myška, Ph.D.

Vyučující

JUDr. Jakub HaraštaMgr. Markéta KlusoňováMgr. Pavel Loutocký, BA (Hons)Mgr. MgA. Jakub MíšekJUDr. Matěj Myška, Ph.D.doc. JUDr. Mgr. Martin Škop, Ph.D.Mgr. Michal Malaník