Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro začátečníky 2 (KAA / ANG2U)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / ANG2U - Angličtina pro začátečníky 2, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. minulý čas prostý, pravidelná a nepravidelná slovesa, časová určení pro minulý čas2. minulý čas prostý - otázky a zápory, časové předložky3. opakování gramatiky a slovní zásoby4. počitatelná a nepočitatelná podstatná jména, slovesa "like" a "would like", vyjadřování množství "much / many"5. slovní zásoba - jídlo a pití, vyjadřování žádostí a nabídek6. stupňování přídavných jmen, slovesa "have" a "have got"7. opakování gramatiky a slovní zásoby8. přítomný čas průběhový - úvod, otázky a zápory, přivlastňovací zájmena samostatná9. přítomný čas průběhový a prostý - srovnání, slovní zásoba - oblečení, vzhled10. vyjadřování budoucnosti pomocí vazby "going to", slovní zásoba - slovesa11. infinitiv účelu, slovní zásoba - počasí, vyjadřování návrhů12. tvoření otázek - opakování, slovní zásoba - přídavná jména a příslovce13. opakování a testování

Získané způsobilosti

Student si upevňuje základní znalost gramatiky a slovní zásoby.

Literatura

MURPHY, R. Essential Grammar in Use. Cambridge University Press, 2002. nullSOARS, L., SOARS, J. New Headway elementary Student s Book - the third edition. Oxford University Press, 2006. SOARS, L., SOARS, J., WHEELDON, S. New Headway elementary Workbook - the third edition. Oxford University Press, 2006.

Požadavky

Předmět je ukončen ústní zkouškou na základě probraných tematických okruhů (okruhy vycházejí z témat probíraných v rámci učebnice a budou specifikovány během výuky). Ústní zkoušce předchází písemný test z probrané gramatiky a slovní zásoby. Předpokladem je 70% úspěšnost v tomto testu. Dalším požadavkem je 75% aktivní účast na cvičeních.

Garant

Bela Peter Sven Toth

Vyučující

Mgr. Petr FilipBela Peter Sven Toth