Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina 1 (KAA / ANGL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / ANGL1 - Angličtina 1, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kmenovou učebnicí pro frekventanty semináře bude New International Express Intermediate - Student´s Book (viz doporučená literatura). Během kurzu budou probrány lekce 1 - 3. Probíraná látka bude doplněna dalšími materiály poskytovanými vyučujícím předmětu.

Získané způsobilosti

Student se orientuje v komunikačních situacích běžného života i obchodního charakteru. Procvičuje a získává znalosti z gramatiky, slovní zásoby. Zdokonaluje dovednost poslechu, výslovnosti, mluvený i psaný projev. Diskutuje o tématech obchodního charakteru a osvojuje si základy psané obchodní korespondence.

Literatura

TAYLOR, L. International Express Intermediate - Student´s Book. Oxford: OUP, 1997. SWEENEY, S. English for Business Communication. Cambridge: CUP, 1998. ASHLEY, A. Oxford Handbook of Commercial Correspondence. Oxford: OUP, 2003.

Požadavky

Vyžaduje se aktivní 80%ní účast studentů na cvičení, podložená samostatnou domácí přípravou zadaných úkolů. Podmínkou úspěšného absolvování předmětu je dosažení minimálně 70 % u zápočtového testu.

Garant

Mgr. Petr Filip

Vyučující

Mgr. Petr Filip