Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická cvičení 1A (KAA / BPC1A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / BPC1A - Praktická cvičení 1A, Filozofická fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kmenovou učebnicí pro frekventanty semináře bude Focus on Advanced English CAE /Sue O'Connell/(viz literatura). Dále budou probírány různé doplňkové materiály pro rozvoj schopností čtení, psaní, mluvení a poslechu.

Získané způsobilosti

Student rozvíjí jazykové dovednosti v oblasti četby, poslechu, ústního a písemného projevu vedoucí k dosažení úrovně jazykové kompetence C1 (Společného evropského referenčního rámce pro jazyky).

Literatura

HEWINGS, M. Advanced Grammar in Use. Cambridge: Cambridge University Press, 2005. Peprník,J. Angličtina pro pokročilé 1. Praha: Fortuna, 1999. McCARTHY, M., O DELL, F. English Vocabulary in Use. Cambridge: CUP, 2003. O Connell, Sue. Focus on Advanced English CAE. Oxenden, C., Latham-Koening Ch. New English File Advanced Student s Book. Oxford University Press, 2010. SWAN, M. Practical English Usage. Oxford: Oxford University Press, 2005.

Požadavky

1. 80% účast ve cvičeních, tolerovány jsou 2 neúčasti.2. Aktivní účast v diskusi na seminářích.3. Příprava textů a úkolů zadaných v jednotlivých seminářích (předchozí neúčast na semináři nezakládá důvod k omluvě - student si sám zjišťuje, co bylo zadáno).4. Předložení 2 písemných prací v rozsahu 250 slov na zadané téma.Požadavky k zápočtu:Absolvování písemného testu ověřujícího probranou slovní zásobu, mluvnici, konverzační okruhy i základní jazykové dovednosti s úspěšností minimálně 75%.

Garant

Mgr. Markéta Bilanová, Ph.D.